Sæt Cradle to Cradle Certified® på ønskesedlen

Designerhøjttaler, højhælede sko, tøj eller håndklæder? Hvad ønsker du dig egentlig til jul?

De fleste holder af at give gode gaver til deres nærmeste i julen. Men det kan være svært at finde på, og alle har nok prøvet at blive lidt skuffet, når papir og bånd faldt til siden.

Vugge til Vugge foreslår, at du skriver Cradle to Cradle Certified® på ønskesedlen – så bliver det pludselig meget nemmere for dine nærmeste at ramme plet og samtidig bakke op om de virksomheder, der for alvor tager ansvar for miljø, sundhed, klima og social retfærdighed.

Vi har udvalgt nogle oplagte produkter, som du kan købe i Danmark. Du kan selvfølgelig også bruge listen til at finde på gaver til dine kære.

Er du frisk på at handle på udenlandske websites, så kan du finde alt fra parfume og mascara til løbeshorts og jeans. Find de certificerede produkter via det internationale register på c2ccertified.org.

Her er årets C2C Certified hitliste over julegaver

Vi tager forbehold for, at priserne kan have ændret sig, siden vi fandt varen 2. december 2021.

Roccamore sko Cradle to Cradle Certified

SKO

Højhælede sko og støvletter fra danske Roccamore er bare lækre og gennemtænkte. Gå efter RAINFOREST COLLECTION I, der blev Cradle to Cradle Certified® på bronzeniveau i år. Køb for eksempel Mia Red til 2.200 kroner online eller i en af butikkerne i Aarhus og København.

FIND FLERE

HØJTTALER

Den bærbare Wi-Fi højttaler, Beosound Level, fra Bang&Olufsen er et stilsikkert og langtidsholdbart produkt. Oplev den i en af butikkerne eller stol på mavefornemmelsen og bestil den online til 10.900 kr. Cradle to Cradle Certified® Bronze.

FIND FLERE

Beosound level Cradle to Cradle Certified

Wolford Cradle to Cradle Certified

ULDEN BLUSE

Denne lækre uldtrøje til 2.760 kroner fra Wolford er Cradle to Cradle Certified® på guldniveau. Wolford har masser af guldcertificeret undertøj, strømper, kjoler og strømpebukser, der kan indgå sikkert i enten et biologisk eller et teknisk kredsløb. Fås i butikker eller Wolfords webshop.

FIND FLERE

WINDBREAKER

Napapijri har lavet tre tøj- og taskeserier af ren nylon, der er Cradle to Cradle Certified® Guld. Indgår i takeback systemet ECONYL® Regeneration System. En af serierne er RAINFOREST CIRCULAR. Vi har fundet denne skønne windbreaker med 50 procent rabat på Zalando til 1.245 kroner.

KØB HER
Windbreaker Cradle to Cradle Certified
Håndklæder Cradle to Cradle Certified

HÅNDKLÆDER M.M.

Du finder en pakke med to badehåndklæder og to håndklæder fra Jules Clarysse til 395 kroner på den danske webshop c2cshop.dk. Håndklæderne er Cradle to Cradle Certified® Silver. I butikken finder du også certificeret sengelinned, tuscher, pedalspande, vandflasker med mere.

SE UDVALGET

 

Gaver med god Cradle to Cradle samvittighed

Cradle to Cradle certificerede julegaver er designet til cirkulær økonomi med omtanke for miljø, mennesker og klima. Bag dem findes ansvarlige virksomheder, der kontinuerligt udvikler deres produktion og produkter, så de til sidst vil være 100 procent til gavn for mennesker og miljø.