CØ SMV – cases

Vugge til Vugge ApS har været konsulent for fire virksomheder på første hold i det landsdækkende projekt ’Øget Vækst gennem Cirkulære Forretningsmodeller i SMV’er’ (CØ SMV).

Projekterne blev afsluttet i efteråret 2019, og det er der kommet nogle lærerige cases ud af. Indtil videre kan vi offentliggøre cases for CHAT BOARD og Byggros. De to andre cases fra første hold i CØ SMV projektet kommer senere.

Det er stadig muligt at få støtte gennem CØ-SMV projektet. Der er deadlines for ansøgninger 22. november 2019 og 22. maj 2020. Læs mere her.

PA Savværk får Cradle to Cradle certificering på gulvePA SAVVÆRK A/S vil med en Cradle to Cradle certificering på trægulve PA Savværk A/S dokumentere, at deres produkt er i top 5 ligaen for bæredygtige gulve. Næste skridt bliver en ambitiøs cirkulær take-back-ordning sammen med søstervirksomheden Wiking Gulve A/S. Se case.

 

 

ChatBoard vil Cradle to Cradle certificere efter CØ SMV projektCHAT BOARD A/S luger ud i leverandørkæden for at kunne Cradle to Cradle certificere deres magnetiske glas- og skrivetavler. Formålet er at dokumentere, at der er styr på virksomhedens produkter. Det vil ændre hele fortællingen om CHAT BOARD. Se case.

 

 

Byggros case CØ SMV projektByggros A/S er bl.a. blevet klar til at indføre take-back-løsninger på deres grønne tage. Desuden vil de lægge pres på leverandørerne om at Cradle to Cradle certificere nogle af de mest centrale elementer i Byggros’ varekatalog. Det skal gøre historien om de gode, grønne byggeløsninger troværdig og skabe mere salg. Se case.

 

 

KnowledgeCotton Apparel i CØ SMV projektKnowledgeCotton Apparel har udviklet en helt ny cirkulær take-back forretningsmodel, som vi glæder os til at fortælle mere om, når den er lanceret. Der er også lagt en plan for, hvordan virksomheden kan komme i gang med en eventuel Cradle to Cradle certificering af udvalgte kollektioner. Case fra CØ SMV projektet offentliggøres senere.

 

Cerama med i CØ SMV projektCerama A/S vil trække hele keramikbranchen i en grøn retning og erobre nye markeder. Gennem deltagelse i CØ SMV projektet er virksomheden nu klar til at udfase skadelige stoffer og Cradle to Cradle certificere deres keramikglasurer. Case offentliggøres senere.