Troldtekt A/S - Cradle to Cradle giver Troldtekt værdifulde awards

Øget kendskabsgrad og stigende efterspørgsel er en naturlig følge af Troldtekt A/S’ prisvindende Cradle to Cradle strategi.

CSR Strategy Award er bare én af de mange priser, som Troldtekt A/S har vundet for deres Cradle to Cradle produkter og Cradle to Cradle strategi. Priserne gør det lettere for Troldtekt at markedsføre sig på bæredygtigheden.

Virksomheden, der producerer akustikplader i træ og cement, fik i 2014 CSR Awards strategipris for dens Cradle to Cradle forretningsstrategi, og virksomhedens produkter har fået endnu flere priser.

I februar 2017 modtog Troldtekt A/S for anden gang den prestigefulde hæder, German Design Award. Denne gang for produktet Troldtekt rhombe, der samler bæredygtighed, elegant design og god akustik i én vægløsning. I 2016 er det blevet til en ICONIC AWARD fra German Design Council samt en Green Product Award i handelskammeret i Berlin.  I 2015 fik Troldtekt A/S de samme to priser for deres wave akustikplade. Både rhombe og wave har Cradle to Cradle-certifikat i sølv, og det har været medvirkende til, at Troldtekt A/S har fået priserne.

I 2015 modtog Troldtekt A/S desuden udmærkelsen “Highly Commended” i kategorien ’Business Strategy – Best Small to Medium Enterprise’ af den britiske komité bag Responsible Business Awards 2015. Blandt øvrige priser og nomineringer kan fremhæves hædrende omtale på The Circular Economy Awards 2015.

I 2016 er Troldtekt A/S desuden en af de tre virksomheder, der har vundet EU’s Miljøpris i Danmark. De vandt ikke den internationale EU Miljøpris, men fik hædrende omtale. Se Troldtekt A/S’ egen side om deres priser og anerkendelser.