Dansk Wilton A/S – Cradle to Cradle tæpper til globalt eksklusivt marked

7. februar 2020

Dansk Wilton får Cradle to Cradle certifikat på tæppeserien RE:Think Colortec
Cradle to Cradle certificerede tæpper skal styrke Dansk Wiltons markedsposition

Dansk Wilton har tænkt Cradle to Cradle principperne ind i designfasen med to nye tæppeserier.

Her er ikke tilsat farvestoffer, men udelukkende uld fra får i forskellige farver, der blandes i selve spinde-processen. Otte nuancer er der at lege med i serien, der bliver designet og produceret on demand.

I tråd med virksomhedens strategi er de selvfølgelig også blevet Cradle to Cradle certificerede lige før jul 2019 sammen med yderligere en tæppeserie. Dermed har Dansk Wilton nu i alt fire Cradle to Cradle certifikater. To på BRONZE niveau og to på det eftertragtede SØLV niveau.

Den proaktive Cradle to Cradle strategi bliver bemærket på verdensmarkedet, der både vil have eksklusive tæpper og samtidig leve op til en stærk grøn profil. Virksomhedens Marketing Manager, Lone Ditmer, fik blandt andet taletid på Cruise Ship Interior Expos konference i Miami sidste sommer. Her var hele krydstogtindustriens aktører samlet, og der var stor interesse for de bæredygtige tæpper fra Dansk Wilton.

For eksempel kvitterede krydstogtrederiet Holland American Line med at bestille de nye naturlige uldtæpper til alle nye skibe og ved eftermontering i den eksisterende flåde.

Stor international efterspørgsel

Dansk Wiltons primære kunder er internationale hotelkæder og krydstogtrederier, og de efterspørger i stigende grad dokumentation for bæredygtige produkter.