Egetæpper A/S bag den største certificering nogensinde

egetæpper A/S har i samarbejde med Vugge til Vugge ApS gennemført en af de største Cradle to Cradle certificeringer nogensinde. 10. marts 2016 fik virksomheden overdraget ni nye certifikater, der omfatter i alt 40 forskellige produkter. Det er resultatet efter ni måneders intensivt arbejde.

“Det har været en hård proces, men takket være Annette Hastrups ihærdighed, lykkedes det at komme i mål til tiden,” fortæller en stolt CSR Manager i egetæpper A/S, Jan Ladefoged.

Virksomhedens CEO, Svend Aage Færch Nielsen, er også stolt. “Cradle to Cradle er et vigtigt bidrag til den profil, vi har som en ansvarlig CSR-virksomhed i branchen, og det er helt i tråd med de værdier, vi selv tror på. Samtidig kan vi se, at mange kunder og interessenter i stigende grad stiller krav til miljøet, når de vælger leverandører. Vi tror på, at det også fremadrettet vil være et konkurrenceparameter,” siger han.

egetæpper A/S havde i forvejen to Cradle to Cradle certifikater, men denne gang er virksomheden gået all in, så stort set hele sortimentet nu er certificeret.

“Vi havde store ambitioner, som vi udvidede undervejs, fordi vi kunne se en fordel i at samle arbejdet. Mange råvarer indgår i flere af vores tæpper, så ved at gruppere dem og få dem alle certificeret i samme omgang, kunne vi spare senere gentagelser,” forklarer Jan Ladefoged.