Fokuseret Værdikædesamarbejde - cases

Vugge til Vugge ApS har været konsulenter på Rethink Business projektet Fokuseret Værdikædesamarbejde, 2016-2018, som Region Midtjylland stod bag med Lifestyle & Design Cluster som operatør. Projektet blev afsluttet ultimo november 2018.

Det er der kommet en række inspirerende og lærerige virksomhedscases ud af. Vi omtaler og linker her til dem, som Vugge til Vugge ApS har været projektleder og rådgiver for:

 

Komproment ApS har fået en operationel Cradle to Cradle-strategi og værktøjerne til at få Cradle to Cradle tankegangen rodfæstet i hele organisationen, så de nu kan bruge tiden rigtigt og sætte turbo på bæredygtighed på en måde, der sikrer indtjening nu og i fremtiden.

Bollerup Jensen A/S har fået kortlagt behovet for kvalitetsledelse og ressourceoptimering i eget hus. Desuden er de nu klar til at Cradle to Cradle-certificere foreløbigt to produkter.

 

Dancolor A/S har fået leverandører og kunder med på at gennemføre en Cradle to Cradle certificering af pulverlakerede emner i aluminium til byggebranchen.

 

Furnipart A/S er blevet afklaret omkring, at Cradle to Cradle produktcertificering er den bedste måde at imødekomme deres stigende internationale efterspørgsel på dokumenteret bæredygtighed.

 

Horn Bordplader A/S er blevet klædt på til at beslutte, hvilke certificeringsordninger og cirkulære forretningsmodeller, de skal gå efter for at styrke virksomhedens grønne profil.

Skal jeres virksomhed også have gratis konsulenthjælp?

Der er ofte forskellige nationale og regionale programmer, som giver støtte eller fuld finansiering af konsulenthjælp til grøn omstilling. Se, hvad der er aktuelt, og hvordan Vugge til Vugge kan hjælpe jer med såvel ansøgning som konsulenthjælp.

Få hjælp til funding