Fokuseret Værdikædesamarbejde - cases

Vugge til Vugge ApS har været konsulenter på Rethink Business projektet Fokuseret Værdikædesamarbejde, der blev afsluttet i juni 2017, og som Region Midtjylland stod bag med Lifestyle & Design Cluster som operatør.

Det er der kommet 13 inspirerende og lærerige virksomhedscases ud af. Vi omtaler og linker her til dem, som Vugge til Vugge ApS har været projektleder og rådgiver for:

 

Komproment ApS har fået en operationel Cradle to Cradle-strategi og værktøjerne til at få Cradle to Cradle tankegangen rodfæstet i hele organisationen, så de nu kan bruge tiden rigtigt og sætte turbo på bæredygtighed på en måde, der sikrer indtjening nu og i fremtiden.

Bollerup Jensen A/S har fået kortlagt behovet for kvalitetsledelse og ressourceoptimering i eget hus. Desuden er de nu klar til at Cradle to Cradle-certificere foreløbigt to produkter.

Furnipart A/S er blevet afklaret omkring, at Cradle to Cradle produktcertificering er den bedste måde at imødekomme deres stigende internationale efterspørgsel på dokumenteret bæredygtighed.

Horn Bordplader A/S er blevet klædt på til at beslutte, hvilke certificeringsordninger og cirkulære forretningsmodeller, de skal gå efter for at styrke virksomhedens grønne profil.
 

Skal jeres virksomhed også have gratis konsulenthjælp?

Rekrutteringen til næste (og sidste) hold på Rethink Business projektet Fokuseret Værdikædesamarbejde er netop gået i gang, og også her er der mulighed for at få gratis konsulenthjælp fra Vugge til Vugge. Kontakt os gerne for mere info om projektet og en uforpligtende snak om lige netop jeres muligheder for at styrke forretningen ved at deltage i forløbet.

Kontakt os