De fem bedste bud på Building Green

Blandt oplægsholderne på Building Green er Court Zachariasse fra erhvervsparken “Park 20|20”, der opføres efter Cradle to Cradle principperne. Kilde: Zachariasse Consulting

Vugge til Vugge har studeret programmet for Building Green i Forum 1. og 2. november og kommer her med de fem bedste anbefalinger til oplevelser, du ikke må gå glip af i løbet af de to dage. Præsenteret i den rækkefølge, de optræder på scenen:

 

Onsdag 1. november:

Thomas Rau (NL): Built with future

Hør den inspirerende taler, entreprenør og arkitekt Thomas Rau fra RAU Artchitects. Han agiterer for en omstilling til vedvarende energi og et øget fokus på en forestående mangel på de råstoffer, som byggebranchen er storforbruger af. Cirkulær økonomi er derfor i hans øjne den eneste gangbare økonomi for fremtiden.

Kl. 11.15, hovedscenen

Annette Hastrup m.fl.: Sund forretning med international certificering

Lær på dette seminar om Cradle to Cradle produktcertificering, og hvordan det strategiske arbejde med Cradle to Cradle skaber grundlaget for en sund forretning. Foruden direktør Annette Hastrup fra Vugge til Vugge ApS fortæller tre danske virksomheder om implementering i praksis. Den ene er Troldtekt, der har mange års erfaring med Cradle to Cradle. Den anden er Komproment, der netop har fået certificeret sin anden produktgruppe. Den tredje er Horn Bordplader, der lige er begyndt med at arbejde med principperne i Cradle to Cradle. Læs mere.

Kl. 14, Learning Session

 

Torsdag 2. november:

Kasper Guldager Jensen: Fremtidens cirkulære byggeri

Hør om planerne for Circle House, der er et af miljøministeriets fyrtårnsprojekter. Lejerbo er bygherre, og der opføres 60 almene boliger i Aarhus efter cirkulære principper. Byggeriet bliver præsenteret både på en stand og på hovedscenen. Arkitekt og partner Kasper Guldager Jensen fra 3XN arkitekters innovationsselskab GXN beskriver projektet og principperne for cirkulært byggeri, som er kraftigt inspireret af Cradle to Cradle.

Kl. 13, hovedscenen

Coert Zachariasse: Cradle to Cradle in the built environment

Mød en af ikonerne inden for Cradle to Cradle byggeri, Coert Zachariasse. Som direktør for Delta Development Group i Holland vil han tale om Cradle to Cradle i det byggede miljø. Han er blandt andet kendt for sin rolle i opbygningen af Park 20|20; en stor erhvervspark i Amsterdam, der opføres efter Cradle to Cradle principperne.

Kl. 14, hovedscenen

Built Positive: Together we build what’s next

Forhåbentlig har du allerede tilmeldt dig denne workshop, som Cradle to Cradle Products Innovation Institute faciliterer. Fremtrædende personer fra Green Building Council, Delta Development Group, GXN, Troldtekt og Vugge til Vugge vil lede deltagerne igennem en lærerig workshop med fokus på materialer i hele værdikæden fra ”molekyle til metropolis”.  Læs mere.

Kl. 15.15, workshop

 

Husk – du skal tilmelde dig Building Green.