Gode julegaver til enhver pris

Læg Cradle to Cradle Certified® under juletræet og gør noget godt for flere.

Inflation og energikrise strammer gavebudgettet for mange i år, men uanset hvilket budget, du har, er det muligt at finde gode ansvarlige gaver, der er Cradle to Cradle Certified®.

I årets gaveguide fra Vugge til Vugge har vi gaver fra 89 kroner til 12.490 kroner. Nogle af dem kan du måske endda finde brugt på Trendsales eller Den blå avis.

Cradle to Cradle certificerede gaver tager hensyn til både klima, miljø, sundhed og social retfærdighed. De kommer fra virksomheder, der tager deres samfundsansvar alvorligt, og som hele tiden arbejder på at gøre det bedre og bedre. Ikke kun i egen biks, men helt ned i leverandørkæden.

Vi har udvalgt nogle Cradle to Cradle Certified®-gaver, som du kan købe i danske webshops. Du kan finde flere certificerede produkter i det internationale register på c2ccertified.org.

Her er årets C2C Certified hitliste over julegaver

Vi tager forbehold for, at priserne kan have ændret sig, siden vi fandt varen.

Cradle to Cradle certificeret yoga tøj

TØJ TIL YOGA

YOGATOP
Wellicious har et stort udvalg af tøj til yoga, og det er alt sammen Cradle to Cradle Certified® Guld. Den viste top koster 630 kroner, og du finder den online her.

FIND FLERE

JEANS

Jack & Jones har disse lækre cowboybukser til junior, som er Cradle to Cradle Certified® Guld. Pris 299 kroner, og du kan købe dem online her.

KØB HER
Jeans til drenge som er Cradle to Cradle Certified

MASCARA

Maybeline Mascara Green Edition er Cradle to Cradle Certified® Guld. En billig men rigtig god julegave. Set på Boligcenter.dk til 86 kroner.

KØB HER

GO-CART

Et sikkert hit for de fleste børn i alderen 3-8 år er denne Berg Buddy Cross pedal go-cart, certificeret på Sølv-niveau. Købes på Berg Toys til 2.809.

KØB HER

Cradle to Cradle certificeret julegave til børn

Gavekort til Cradle to Cradle julegaver

GAVEKORT

Håndklæder, sengelinned, tuscher og shampoo er noget af det, man kan omsætte sit gavekort til, hvis man får sådan et fra den danske webshop C2C Shop n’Share. Alle produkter i butikken er Cradle to Cradle Certified®. Pris fra 100 kroner.

KØB ONLINE

HØJ MUSIK FRA B&O

Den bærbare Wi-Fi højttaler, Beosound Level, fra Bang&Olufsen er et stilsikkert og langtidsholdbart produkt. Cradle to Cradle Certified® Bronze. Bestil den online i grå til 10.490 og i gylden eg til 12.490 kroner.

KØB HER
Beosound level Cradle to Cradle Certified
Roccamore højhælede Cradle to Cradle certified sko og støvler

HØJE HÆLE

Roccamore har støvletter og højhælede pumps i lækker italiensk kvalitet. Cradle to Cradle Certified® Bronze. Denne Mary Rey i rød eller sort koster 2.900 kroner.

SE UDVALGET