Vugge til Vugge godkendt som konsulent i cirkulær økonomi for SMV'er

VUGGE TIL VUGGE GODKENDT SOM RÅDGIVER I CIRKULÆR ØKONOMI FOR SMV’er

23 virksomheder klar til omstilling – ny runde åbner til maj.

Vugge til Vugge ApS rådgiver virksomheder om nye cirkulære forretningsmodellerVugge til Vugge ApS er nu blevet godkendt som rådgiver i det landsdækkende projekt ’Øget vækst via cirkulære forretningsmodeller i SMV’er’ også kaldet CØ SMV.

Samtidig er 23 virksomheder ud af de 70 ansøgere blevet bevilget en plads i det første forløb, som har kick-off i slutningen af februar 2019. Virksomhederne har mulighed for at få rådgivning til en værdi af op til 100.000 kroner. I løbet af de næste par uger skal virksomhederne vælge, hvilken rådgiver de vil gå videre med.

– Vi er klar til at hjælpe dem, der vil vælge os. Vi har stor erfaring med de værktøjer og obligatoriske leverancer, der er til CØ-SMV forløbet. Vi kender dem indgående fra andre projekter og har faktisk selv været med til at udvikle nogle af dem. Det betyder, at virksomheder, der vælger os, vil kunne få en effektiv konsulentydelse, siger Annette Hastrup, der er CEO i Vugge til Vugge ApS.

Læs mere om, hvordan Vugge til Vugge kan hjælpe med at udvikle en cirkulær forretningsmodel, der kan spare virksomheden penge og øge konkurrenceevnen her.

Vugge til Vugge har tidligere været rådgiver i mere end 30 konsulentforløb i projekter, som Rethink Business, Nye Grønne Forretningsmodeller og Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller. Desuden har Vugge til Vugge på bare tre år gennemført mere end 30 Cradle to Cradle certificeringer af mere end 100 produkter for 15 virksomheder. Flere er på vej.

Læs om virksomhedernes erfaringer og udbytte.

Skal I være med i næste rådgiver forløb?

Fik I afslag til hold 1, eller fik I slet ikke søgt om at deltage i projektet, så er chancen der igen til foråret. Den præcise deadline for ansøgning til anden runde er 22. maj 2019. Der bliver i alt fire runder. Men der er også andre puljer, som kan være relevante.

– Vi holder os opdaterede om, hvilke regionale og nationale funding-muligheder der løbende udbydes. Dermed kan vi hjælpe kunderne med at udnytte puljerne optimalt og søge dem, der er mest relevante, siger Annette Hastrup, der er CEO i Vugge til Vugge ApS.

Læs mere om støtteprogrammerne her.