Vugge til Vugge godkendt som konsulent i cirkulær økonomi for SMV'er

Fire SMV’er har valgt Vugge til Vugge som rådgiver i nationalt projekt

Ansøgningsfrist til næste runde af CØ SMV programmet er 22. maj 2019. Deltagerne får 100.000 kr. til konsulenthjælp.

Vugge til Vugge ApS rådgiver virksomheder om nye cirkulære forretningsmodellerVugge til Vugge ApS blev tidligere i år godkendt som rådgiver i det landsdækkende projekt ’Øget vækst via cirkulære forretningsmodeller i SMV’er’ også kaldet CØ SMV.

22 virksomheder ud af de 70 ansøgere blev bevilget en plads på det første hold, som startede i slutningen af februar 2019. Virksomhederne får konsulenthjælp til en værdi af 100.000 kroner.

Fire af virksomhederne har valgt at bruge Vugge til Vugge som rådgiver. Det er Byggros A/S, Cerama A/S, Chat Board A/S og KnowledgeCotton Apparel A/S.

– Det er alle meget spændende og meget forskellige virksomheder, og vi er rigtig glade for samarbejdet. Vi ser frem til at hjælpe dem godt i gang med deres cirkulære projekter, siger Annette Hastrup, der er CEO i Vugge til Vugge ApS.

Vugge til Vugge har tidligere været rådgiver i mere end 35 individuelle konsulentforløb i forbindelse med projekter, som Rethink Business, Nye Grønne Forretningsmodeller og Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller. Desuden har Vugge til Vugge på få år gennemført omkring 30 Cradle to Cradle certificeringer af mere end 100 produkter for 15 virksomheder. Flere er på vej.

Læs om virksomhedernes erfaringer og udbytte.

Skal I være med i næste rådgiver forløb?

Fik I afslag til hold 1 på CØ SMV, eller fik I slet ikke søgt om at deltage i projektet, så er chancen der igen nu. Der er deadline for ansøgning til andet hold 22. maj 2019. Virksomhederne kan forvente svar inden sommerferien og projektstart bliver omkring september/oktober.

Lifestyle & Design Cluster, der står for programmet, holder to informationsmøder i den kommende tid:

  • Aalborg 24. april kl. 8-11
  • København 25. april kl. 8.30-11

I kan søge to typer forløb. ’Fase 1’ forløbet er for virksomheder, der gerne vil i gang med at udvikle en cirkulær forretningsmodel, og det er her, man kan få 100.000 kroner til konsulenthjælp.

’Fase 2’ er for virksomheder, der allerede har udarbejdet en cirkulær forretningsmodel. De kan søge tilskud til at implementere (dele af) en cirkulær forretningsmodel, fx via støtte til køb af maskiner, knowhow og patenter.

Læs mere om støtteforløbet og informationsmøderne på Lifestyle & Design Clusters hjemmeside eller i deres flyer. Eller kontakt Vugge til Vugge og hør om mulighederne.

Eller find et andet relevant støtteprogram

Der bliver i alt fire runder i det nationale projekt CØ SMV. Men måske er det et helt andet støtteprogram, som er relevant for jeres virksomhed, for eksempel Miljøstyrelsens MUDP og EUPD.

– Vi holder os opdaterede om, hvilke regionale og nationale støttemuligheder der løbende udbydes. Dermed kan vi hjælpe kunderne med at udnytte puljerne optimalt og søge dem, der er mest relevante, siger Annette Hastrup, der er CEO i Vugge til Vugge ApS.

Læs mere om, hvordan Vugge til Vugge kan hjælpe med at udvikle en cirkulær forretningsmodel, der kan styrke virksomhedens konkurrenceevnen her.

Læs mere om støtteprogrammerne her.