Nemt at lægge Cradle to Cradle under juletræet

Leder du efter en let måde at handle bæredygtige julegaver på? Uden risiko for at blive smittet med Corona?

Gaver der tager hensyn til klima, miljø, sundhed og social retfærdighed?

Så kan vi anbefale at besøge Anna og Martins webshop, C2C Shop n’Share.  Der finder du bl.a. bløde håndklæder, eksklusivt sengelinned, hyggelige børnebøger og smarte vandflasker, der alle er mærket med Cradle to Cradle Certified™.

Der kan du også købe et Cradle to Cradle certificeret mundbind, så du kan gå sikkert ud at handle i dine lokale butikker.

Online julegaver uden smitterisiko

Måske foretrækker du at handle julegaver online i år, så Corona ikke skal smitte fra butik til butik? Det forstår vi godt.

Du kan nok heller ikke finde det hele på familiens ønskeseddel i Anna og Martins butik. Derfor har vi håndplukket et par andre Cradle to Cradle certificerede gaver til enhver pengepung. Nogle af dem giver en klækkelig rabat i forbindelse med Black Friday.

Vi tager forbehold for, at priserne kan have ændret sig, siden vi fandt varen 24. november 2020.

Fire gode julegaver til enhver pengepung:


WOLFORD

De fleste kvinder vil elske denne eksklusive top til 950 kroner fra Wolfords Cradle to Cradle serie, AURORA. Certificeret på Guld-niveau. Find også uldbukser, leggins, tørklæder mm på Wolfords webshop i butikkerne eller på dansk website.

FIND FLERE

C&A

Denne t-shirt er perfekt til de unge aktivister, der har skolestrejket i årets løb. Certificeret på Guld-niveau. Fundet til 8 € i C&A’s webshop, hvor du også finder jeans og langærmede bluser til konkurrencedygtige priser.

FIND FLERE


REDKEN HAIRCARE

Shampoo og balsam fra Redken er gaven til den langhårede, der gerne vil pleje udseendet. Certificeret på Sølv-niveau. For eksempel Redken High Rise Volume Shampoo 300 ml, som er fundet til Black Friday tilbud på 123,75 på Nicehair.dk

FIND FLERE

G-STAR RAW

Alle mænd skal have et par seje cowboybukser. Denne denim fra G-Star RAW, 3301 Slim Jeans, fås i mange både fysiske og online butikker. Certificeret på Guld-niveau. Fundet med 30 pct. Black Friday rabat på 30% sætter prisen helt ned til 840 kr. på webbutikken.

FIND FLERE

Gaver med god Cradle to Cradle samvittighed

Cradle to Cradle certificerede julegaver er designet til cirkulær økonomi med omtanke for miljø, mennesker og klima. Bag dem findes ansvarlige virksomheder, der kontinuerligt udvikler deres produktion og produkter, så de til sidst vil være 100 procent til gavn for mennesker og miljø.

Det giver god samvittighed. Både for dig, der køber gaven, og den der pakker den ud. Og hvad er næsten bedre at give videre end god samvittighed?
Læs mere om Cradle to Cradle her.

Køb bogen om miljømærker til halv GRØN JUL pris

Det er desværre ikke alle produkter, der bærer mærket Cradle to Cradle Certified, men så kig efter nogle af de andre miljø- og sundhedsmærker, der er tredjepartsverificerede. Dem er der rundt regnet 51 af på det danske marked.

Hvis du synes, det er svært at overskue, så kan du lige nu og frem til 23. december købe bogen MÆRK DIN FORRETNING til halv GRØN JUL pris. Du sparer 200 kroner! Der får du en uvildig vurdering af de mange mærkers troværdighed. Bl.a. Fairtrade, FSC, Allergy Certified og GOTS.