Troldtekt vinder DI Prisen

Troldtekt A/S modtog 29. september 2020 en af Danmarks mest prestigefulde erhvervspriser, DI Prisen 2020. De to øvrige nominerede var FLSmidth og Berendsen, så de vandt over nogle dygtige sværvægtere.

Troldtekt fik prisen for sin evne til at øge konkurrencekraften og fastholde lokal arbejdskraft – samtidig med en ambitiøs omstilling til cirkulær økonomi baseret på Cradle to Cradle konceptet. Det blev bl.a. fremhævet, at virksomheden har investeret i grøn teknologi og har fuld transparens om produkternes påvirkning af mennesker og miljø.

Cradle to Cradle ligger til grund for strategien i Troldtekt

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary kaldte forretningsmodellen nytænkende, da hun overrakte prisen til direktør Peer Leth. Men det er nu ikke helt nye tanker for Troldtekt. Virksomheden begyndte allerede i 2012 at arbejde med Cradle to Cradle som certificeringsordning og som grundlag for hele forretningsstrategien.

”Vi i Vugge til Vugge ApS vil godt ønske Troldtekt tillykke. Vi er utroligt glade for det samarbejde vi har og har haft igennem mange år. Få virksomheder er så dedikerede, kompromisløse og ærlige i den grønne omstilling, og få virksomheder har modtaget så mange priser for det, som Troldtekt,” siger direktør for Vugge til Vugge, Annette Hastrup.

Vugge til Vugge har siden 2011 rådgivet Troldtekt om bl.a.:

  • Cradle to Cradle certificering
  • produktudvikling
  • ny forretningsstrategi med roadmap og milepæle
  • udvikling af et take-back system for Troldtekt A/S
  • ansøgninger til støtteordninger og awards

Læs meget mere om vores samarbejde og alle de andre priser, som Troldtekt har taget hjem på baggrund af Cradle to Cradle strategien i vores case.

Læs mere om DI Prisen, begrundelsen og Troldtekts milepæle i den grønne omstilling i denne pressemeddelelse fra Troldtekt.