Bøger

Der findes talrige bøger og rapporter om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. En rigtig god kilde er Ellen MacArthur Foundation.

Nedenfor kan du købe nogle af de bøger, vi selv har været med til at skrive og udgive eller på anden måde har bidraget til. Alle priser er inklusive moms, men ekslusive evt. forsendelse.

MÆRK DIN FORRETNING – Håndbog i strategisk brug af mærker

Af Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen. Bogen giver en grundig og uvildig bedømmelse af 51 forskellige miljømærker, bl.a. Cradle to Cradle. Bogen er et godt værktøj for virksomheder, der ønsker at udvikle sig i en bæredygtig retning, men er i tvivl om, hvordan de skal dokumentere og kommunikere det. Udgivet 20. april 2018. Læs mere om bogen her.
Pris: Kr. 395,-
Bestil nu

 


GLOBAL THIRD-PARTY CERTIFICATION AND LABELLING

Af Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen. Bogen giver en uvildig bedømmelse af de 18 mest troværdige og ægte globale mærker og certificeringsordninger med kriterier indenfor bæredygtighedstemaerne sundhed, miljø, økonomi og sociale forhold. Bl.a. Cradle to Cradle Certified®.

Analysen viser bl.a., hvor godt ordningen klarer sig i forhold til troværdighed og markedsværdi samt dens bidrag til FN’s 17 verdensmål. Bogen er et godt værktøj for virksomheder, der agerer internationalt. E-bogen har 100 sider og er udgivet marts 2021. Læs mere om bogen her.

Pris: Kr. 150,-.

Bestil nu

 


Køb Building a Circular Future 3. udgaveBuilding a Circular Future 3. udgave

Hvordan bruger og genbruger vi ressourcerne i byggebranchen for i sidste ende at kunne eliminere begrebet affald? I Building a Circular Future får du inspiration til at bygge en cirkulær fremtid ved hjælp af et sæt principper og best practise. 3. udgave har 50 nye sider med bl.a. nye case study projekter og nye metoder.

Bogen er på engelsk og udviklet af GXN Innovation (arkitekter), MT Højgaard (entreprenører), Kingo Karlsen (nedrivere), VIA University College (bygningskonstruktører), Vugge til Vugge ApS (cirkulær økonomi) og henrik•innovation (bygningsinnovation). Læs mere her eller læs bogen online.

Pris: 295 kr.

Bestil nu


Cradle to Cradle i det byggede miljø

En manual til den danske byggeindustri.
af Vugge til Vugge ApS & GXN

Bogen er udsolgt, men den kan læses online her.


The Nordic Market for Circular Economy

Ny rapport fra SB Insight der giver indblik i det aktuelle marked for cirkulær økonomi i hele Norden. Læs mere om rapporten her.

Hele rapporten kan købes til 7.500 SEK eller i nationale udgaver til 2.700 SEK på sb-insight.com.

Vi kan imidlertid yde 25% i rabat til vores netværk. Alt du skal gøre er at sende os en besked.

            Send besked og få koden


Rigdom og vækst uden affald – Cradle to Cradle

Grundbogen om Cradle to Cradle visionen.
af Michael Braungart og William McDonough.

Bogen kan købes til 190 kr. på den danske webshop C2C Shop n’Share.DVD

Løsningen?

Waste = Food. Prisbelønnet hollandsk dokumentar.

Pris: 93,75 kr.

            Bestil nu