Vind bog til gratis seminar

Få masser af inspiration og viden til learning session 31. oktober på Building Green: ’Miljømærker – vejen til bedre salg’.

Hvordan kan et miljømærke som Cradle to Cradle Certified™ styrke din markedsposition? Det vil to virksomheder, eksperten og assessoren forklare på en learning session, som Vugge til Vugge holder

kl. 11-12 onsdag 31. oktober 2018 i Forum, København.

Det sker i forbindelse med messen for bæredygtigt byggeri, Building Green. Vugge til Vugges direktør Annette Hastrup indleder med at fortælle, hvordan produktstandarden Cradle to Cradle Certified™ kan dokumentere virksomhedens arbejde med sunde materialer og cirkulær økonomi.

Annette Hastrup, Jakob Zeuthen, Lone Ditmer, Mads Røge
Mød Annette Hastrup, Jakob Zeuthen, Lone Ditmer og Mads Røge til Vugge til Vugges Learning Session.

Derefter vil Lone Ditmer, der er Marketing Manager i Dansk Wilton A/S, og Mads Røge, der er CSR- og miljøchef i Komproment ApS fortælle om deres erfaringer med at sælge budskabet om Cradle to Cradle på deres certificerede produkter.

Desuden vil miljøekspert Jakob Zeuthen give sit bud på miljømærkers betydning for virksomheders troværdighed og position i markedet.

Læs mere om seminarets indhold her: Miljømærker – vejen til bedre salg.

Og læs vores opdaterede cases om Dansk Wilton og Komproment.

Vind en bog om miljømærker – eller køb den med messerabat

Jakob Zeuthen er medforfatter til bogen ’MÆRK din forretning’, som udkom i foråret. Hvis du deltager i seminaret den 31. oktober, har du mulighed for at vinde et eksemplar af bogen. Og ellers kan du købe den til særlig messerabat. Normalprisen er 395 kr. plus forsendelse (66 kr). Til seminaret kan du både spare forsendelsen og få 24 pct rabat. (Messepris = 300 kr.)
Læs mere om bogen her i artiklen: Virksomheder skal kommunikere med miljømærker.

Mød Annette Hastrup 1-1

Efter learning session kan du aftale et 1-1 møde med Vugge til Vugges direktør Annette Hastrup. Så vil hun kunne svare på, hvilke muligheder netop din virksomhed har for at styrke sin position i markedet med en Cradle to Cradle produktcertificering.
Hvis du ikke kan deltage på dagen, men gerne vil mødes, så ring eller skriv til os – vi stiller gerne op til et uforpligtende møde.

Gratis registrering til Building Green

Selvom seminaret holdes på en byggemesse, behøver du ikke producere byggematerialer for at deltage og få noget ud af det. Alle kan komme ind, og det er gratis. Du skal blot registrere dig hos Building Green som gæst. Det kan gøres forud på dette link.