Vugge til Vugge inviterer til gratis seminar

Kom til ”learning session” på Building Green og hør, hvordan I får bedre bundlinje med troværdig dokumentation for bæredygtighed og cirkulær økonomi via en Cradle to Cradle produktcertificering.

Direktør Annette Hastrup fra Vugge til Vugge ApS holder gratis ”Learning Session” med titlen “Sund forretning med international certificering” i forbindelse med byggemessen Building Green i Forum. Annette Hastrup introducerer deltagerne for Cradle to Cradle produktcertificering, og to virksomheder fortæller om deres erfaringer i praksis. Det sker

onsdag 1. november 2017
kl. 14-15.15
i Forum, København

Selvom seminaret holdes i forbindelse med en byggemesse, kan alle produktionsvirksomheder deltage og få noget ud af det. Det er gratis at komme ind på messen.

Cradle to Cradle tilfører værdi til organisationen

Som deltager vil du blive klogere på, hvordan Cradle to Cradle Certified kan give merværdi til forretningen gennem en grundig, tredjepartsverificeret dokumentation.

Læs mere om Cradle to Cradle certificering.

At arbejde med Cradle to Cradle er en driver for innovation, som i sig selv tilfører værdi. Cradle to Cradle certificerede produkter er desuden attraktive for alle, der ønsker at kunne levere til organisationer med fokus på cirkulær økonomi.

For eksempel i USA, hvor miljøstyrelsen, EPA, har gennemgået en lang række miljømærker på det amerikanske marked og anbefaler Cradle to Cradle Certified™ som første valg i flere produktkategorier til deres offentlige indkøbere.

Praktiske erfaringer præsenteres på seminaret

Direktør for Vugge til Vugge, Annette Hastrup vil introducere deltagerne for de parametre, som vurderes i forbindelse med certificering, og det medfølgende udbytte for virksomheden.

I løbet af seminaret vil repræsentanter for tre virksomheder fortælle om deres konkrete erfaringer med at implementere Cradle to Cradle i forretningen – og hvordan det skaber bedre bundlinje. Det er Tina Snedker Kristensen, der er marketing- og kommunikationschef i Troldtekt A/S, Niels Heidtman, der er teknisk direktør i Komproment ApS og Anna Kathrine Ahler Nielsen, der står for forretningsudvikling, CSR og marketing i Horn Bordplader A/S.

Gratis tilmelding til Building Green nødvendig

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig seminaret, men man skal være registreret som gæst på Building Green. Det er gratis og kan gøres forud på dette link.

FAKTA:

Vugge til Vugge ApS er akkrediteret vurderingsorgan for Cradle to Cradle Products Innovation Institute, og må dermed gennemføre produkt- og procesevaluering efter den internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Standard.