Vugge til Vugge nu i Sverige

Producent og private label træfiberisolering certificeret på en gang

Vugge til Vugge ApS er godt på vej ind på det svenske marked. Virksomheden har for nylig afsluttet en certificering af træfiberisolering for den svenske producent, Woodfibre – Träfiberisolering AB. Samtidig fik KKS Danmark certifikat for det samme produkt, der sælges under private label navnet KKS™-Woodfiber.

Læs artiklen på CSR-magasinet: Træfiberisolering er nu C2C certificeret

Stigende svensk interesse

Vugge til Vugge ApS er den eneste assessor i Norden, der er akkrediteret til at foretage produktvurderinger for det uafhængige Cradle to Cradle Products Innovation Institute i forbindelse med Cradle to Cradle certificering. Med certificeringen af det svenske produkt er der nu for alvor taget hul på et nyt marked uden for Danmark.

“Vi oplever stigende interesse fra producenter i Sverige, og vi har også været til indledende møder med nogle af dem,” fortæller direktør Annette Hastrup.

Til møde med tekstilbranchen

Vugge til Vugge ApS skal desuden repræsentere Cradle to Cradle Products Innovation Institute på et møde for den svenske tekstilbranche 18. maj 2016. På mødet skal Annette blandt andet fortælle om instituttets initiativ Fashion Positive, men også om principperne for Cradle to Cradle certificering. Den svenske organisation Cradlenet og netværket Circular Fashion står bag mødet.

“Det glæder vi os meget til. Vi har store forventninger til det svenske marked. Svenskerne er for alvor er ved at opdage sammenhængen mellem Cradle to Cradle og den cirkulære økonomi, godt hjulpet på vej af græsrodsorganisationer som Cradlenet og EU Kommissionen, der har sat cirkulær økonomi på dagsordenen i hele Europa,” siger Annette Hastrup.