Projektledelse

Nå de ambitiøse mål til tiden med professionel projektledelse, og få størst muligt udbytte af Cradle to Cradle. Vugge til Vugge ApS har mange års erfaring med at lede projekter i grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi, certificering og andre udviklingsprojekter.

Vugge til Vugge ApS er blandt andet projektledere for Egetæpper A/S og Troldtekt A/S. Vi har f.eks. hjulpet Egetæpper A/S med at holde overblikket og pege på nye muligheder under udvikling af deres unikke take-back system. På samme måde har vi også været med til at udvikle et nyt take-back system for Troldtekt A/S’ affald.

Vores projektledelse sikrer handling bag intensionerne. Vi styrer budget, sørger for dokumentation og involverer de mennesker og organisationer, der kan bidrage til processen.

Vi kan desuden lede innovationsprocesser, styre møder samt lave præsentationer og rapporter for kunderne. Vi kan være projektledere i alle typer projekter – fra Cradle to Cradle certificering og strategiudvikling til konkrete upcycling- og take-back systemer.

Kontakt os for et tilbud