Roadmap

 

Læg den cirkulære forretningsstrategi og nå jeres mål med et Cradle to Cradle roadmap. Se et eksempel fra Troldtekt nederst.

Roadmap er let at kommunikere

Et roadmap gør det let at kommunikere jeres strategi. Det betyder, at jeres medarbejdere nemt kan navigere og træffe de rigtige beslutninger.
Samtidig sender det et klart signal om jeres ambitiøse mål til kunder og samarbejdspartnere. Begge dele gør det lettere at nå jeres mål.

Mange af vores kunder har valgt at offentliggøre deres roadmap på hjemmesiden og bruger det aktivt i deres markedsføring.

Roadmap er en kreativ proces, der munder ud i struktur og retning

Roadmap skaber struktur og retning og er et effektivt og dynamisk værktøj at arbejde med. Metoden er velafprøvet, og vi tager udgangspunkt i jeres virkelighed og jeres ambition.

Vi guider jer igennem en kreativ proces, hvor vi definerer jeres mål og realistiske milepæle. Det færdige roadmap er dynamisk. Det kan hele tiden justeres og tilpasses en ny virkelighed. Nogle gange kommer man på forkant – andre gange på bagkant, men vi stiler altid efter at opstille realistiske mål og delmål.

Roadmap står sjældent alene. Vi bruger også Business Model Canvas og andre værktøjer til at udvikle de forretningsmuligheder, vi identificerer ved hjælp af roadmap-metoden.

Roadmap er et effektivt værktøj ved Cradle to Cradle certificering

Hvis I får Cradle to Cradle certificeret et produkt, skal I lægge en plan for kontinuerlig forbedring af produkt og processer. Her kan et roadmap være det helt rigtige strategiske værktøj, der kan vise vejen til det ultimative mål om produktkvalitet på Cradle to Cradle Certified™ Platin niveau.
Hør mere om jeres muligheder

 

Roadmap Troldtekt A/S
Vugge til Vugge ApS har hjulpet Troldtekt A/S med at udvikle et Cradle to Cradle roadmap