Roadmap

Vugge til Vugge ApS kan rådgive og hjælpe med at formulere strategier og mål for jeres omstilling til cirkulær økonomi, opstillet i et roadmap.

Roadmap er en enkel, effektiv og anerkendt metode til at skabe struktur og retning for cirkulære forretningsstrategier. Det er et dynamisk værktøj, der hele tiden virker i spændingen mellem ambition og virkelighed. Samtidig er roadmap et velegnet kommunikationsværktøj, der enkelt og effektivt kommunikerer jeres strategi og overordnede målsætninger, både internt og eksternt. Metodikken er afprøvet af adskillige virksomheder både nationalt og internationalt. Vugge til Vugge har udarbejdet roadmaps for en lang række virksomheder. Se udvalgt case og roadmap herunder.

Et roadmap tager altid udgangspunkt i jeres virkelighed lige nu, og sammen definerer vi milepæle og positive målsætninger. Det langsigtede mål er altid det samme, og overliggeren hænger højt, det handler om at sætte et positivt aftryk på verden. Ved at tage udgangspunkt i positive målsætninger og sammenholde med jeres nuværende situation, sættes en kreativ proces umiddelbart i gang, hvor positive målsætninger forankres og delmål i form af milepæle bliver realistiske og tilpasset netop jeres virksomhed – den overordnede strategi bliver således hverken for uopnåelig eller for uambitiøs.

I forbindelse med Cradle to Cradle certificering skal der lægges en plan for kontinuerlig forbedring af certificerede produkter, og her kan et roadmap være det helt rigtige værktøj til at opnå produktkvalitet på Cradle to Cradle Certified™ Platin niveau.

Hør mere om jeres muligheder

 

Roadmap Troldtekt A/S
Vugge til Vugge ApS har hjulpet Troldtekt A/S med at udvikle et Cradle to Cradle roadmap