Særlige internationale fordele

Hvis I sælger jeres produkt(er) internationalt eller overvejer at gøre det, kan der være flere fordele ved at få Cradle to Cradle certificeret jeres produkt:

  • Direkte adgang til Amazons Climate Pledge Friendly program i Europa og Nordamerika for særligt bæredygtige produktvalg.
  • Adgang til at sælge til de landsdækkende agenturer under U.S. EPA Environmentally Preferable Purchasing (EPP) Program. EPP-programmet gør det lettere for den føderale regering at købe ind efter grønne retningslinjer. Det anslås, at programmet har $350 mia. til indkøb af grønne produkter og tjenester.
  • Mulighed for at optjene point til at blive B Corporation certificeret. B Corporation er en organisation for virksomheder, der arbejder på at løse sociale og miljømæssige problemer.
  • Ret til at blive opført i Material ConneXion’s virtuelle og fysiske materialebibliotekMaterial ConneXion er en international materialebank med kontorer verden over.
  • For byggematerialer er der en række yderligere internationale fordele, f.eks. i forhold til byggecertificeringsordninger. Se dem her.

Se alle internationale fordele med Cradle to Cradle

Cradle to Cradle Products Innovation Institute styrker hele tiden samarbejdet med certificeringsordninger, kæder og databaser for at give endnu flere fordele for virksomheder, der Cradle to Cradle certificerer deres produkter. Instituttets hjemmeside bliver løbende opdateret med nye fordele.

Se alle de internationale fordele