Lær mere

Der findes en lang række muligheder for at lære mere om Cradle to Cradle Certified™ – både for professionelle, studerende og privatpersoner.

Foredrag og workshops

Vi tilbyder at afholde skræddersyede foredrag og workshops om Cradle to Cradle Certified™. Med vores foredrag kan vi f.eks. give et grundigt indblik i Cradle to Cradle konceptet og certificeringsordningen, og give eksempler på de mange virksomheder, der allerede har fået Cradle to Cradle certificeret produkter og skabt gode resultater.

Vi kan også arrangere workshops og træning, f.eks. til medarbejdere og sælgere i virksomheder, der netop har fået deres første produkt Cradle to Cradle certificeret. Vi har bl.a. stor erfaring med virksomhedstilrettet vejledning i markedsføring af Cradle to Cradle certifikatet.

Læs mere

Catalyst programmet

Catalyst programmetCatalyst programmet er et gratis online-kursus, der henvender sig til producenter, designere og udviklere, som ønsker at bidrage til at løfte bæredygtighedssnakken i deres virksomhed til næste niveau.

Gennem kurset bliver man sat godt ind i Cradle to Cradle Certified™, og de medfølgende ressourcer ruster en til at videreformidle og implementere Cradle to Cradle Certified™ Products Program i virksomheden.

Foundation Program

Foundations læringsprogrammet er også et gratis online-kursus, der henvender sig til virksomheder, der gerne på egen hånd vil afprøve Cradle to Cradle certificeringsprocessen på BASIC-niveau.

Gennem videoer og andet læringsmateriale får man indsigt i, hvad en Cradle to Cradle certificering kræver, og hvordan man selv kan komme i gang. Kurset giver desuden adgang til en række dokumenter, der giver kursisterne mulighed for at få hands-on erfaring med indsamling af certificeringsrelevant data og dokumentation og gør en i stand til at ansøge om certificering på BASIC-niveau i samarbejde med en assessor som f.eks. Vugge til Vugge ApS.

Læs mere om programmet, og hvordan Vugge til Vugge kan hjælpe jer videre ud over BASIC-niveau i denne artikel.

Designing Cradle to Cradle Certified Products for the Circular Economy

Designing for the Circular Economy-kurset henvender sig primært til produktdesignere, der gerne vil lære at designe efter Cradle to Cradle-principperne. Kurset er også lærerigt for andre, der gerne vil have design-tankegangen ind under huden.

Med dette gratis online-kursus bliver man i øvrigt godt rustet til at deltage i Cradle to Cradle Design Challenge.

Built Positive Education Series

Built Positive er et videns- og netværkssamarbejde med fokus på cirkulær økonomi og Cradle to Cradle i byggebranchen. Det er er Cradle to Cradle Products Innovation Institute, der står bag. Som led i initiativet afholdes der bl.a. regelmæssige webinarer, som alle kan deltage i, og som efterfølgende er tilgængelige online på hjemmesiden. Derudover afholdes der også fysiske workshops over hele verden, f.eks. nu til Building Green i København d. 2. november 2017.

Fashion Positive online platform

Fashion Positive er et videns- og netværkssamarbejde på linje med Built Positive men inden for modebranchen. Initiativets hjemmeside indeholder bl.a. en række case-historier, som giver indblik i, hvordan innovative virksomheder har brugt Cradle to Cradle Certified™ til at udvikle bæredygtig mode.

Bliv klogere og hold dig opdateret gennem nyhedsbreve

En nem måde løbende at følge med i, hvad der sker inden for Cradle to Cradle Certified™-verdenen, er at skrive sig op til disse nyhedsbreve: