Lær mere

Der findes en lang række muligheder for at lære mere om Cradle to Cradle Certified® – både for professionelle, studerende og privatpersoner.

Foredrag og workshops

Vi tilbyder at afholde skræddersyede foredrag og workshops om Cradle to Cradle Certified®. Med vores foredrag kan vi f.eks. give et grundigt indblik i Cradle to Cradle konceptet og certificeringsordningen, og give eksempler på de mange virksomheder, der allerede har fået Cradle to Cradle certificeret produkter og skabt gode resultater.

Vi kan også arrangere workshops og træning, f.eks. til medarbejdere og sælgere i virksomheder, der netop har fået deres første produkt Cradle to Cradle certificeret. Vi har bl.a. stor erfaring med virksomhedstilrettet vejledning i markedsføring af Cradle to Cradle certifikatet.

Læs mere

Innovation for a Positive Future

Se eller gense de fire webinarer fra Circular Shift i Amsterdam 2020 om innovation til en fremtid med positiv påvirkning af mennesker og miljø. De handler om fremsynede virksomheder i den globale økonomi, der bruger Cradle to Cradle Certified® Product Standard til at designe og innovere sikre, cirkulære og ansvarligt fremstillede produkter.

Fashion Positive online platform

Fashion Positive er et videns- og netværkssamarbejde inden for modebranchen. Initiativets hjemmeside indeholder bl.a. en række case-historier, som giver indblik i, hvordan innovative virksomheder har brugt Cradle to Cradle Certified® til at udvikle bæredygtig mode.

Bliv klogere og hold dig opdateret gennem nyhedsbreve

En nem måde løbende at følge med i, hvad der sker inden for Cradle to Cradle, er at skrive sig op til disse nyhedsbreve: