Lær mere

Der findes en lang række muligheder for at lære mere om Cradle to Cradle Certified® – både for professionelle, studerende og privatpersoner. Du kan starte med at tjekke Cradle to Cradle Products Innovation Institutes hjemmeside. Der finder du kriterier, inspiration, register over alle Cradle to Cradle certificerede produkter og meget mere.

Foredrag og workshops

Vi tilbyder at holde skræddersyede foredrag og workshops om Cradle to Cradle Certified®. Med vores foredrag kan vi f.eks. give et grundigt indblik i Cradle to Cradle konceptet og certificeringsordningen, og give eksempler på de mange virksomheder, der allerede har fået Cradle to Cradle certificeret produkter og skabt gode resultater.

 

Læs mere om foredrag

Webinarer og videoer om Cradle to Cradle Certified

Cradle to Cradle Products Innovation Institute holder løbende webinarer om Cradle to Cradle Certified og om den innovation, som det skaber i virksomheder.

Se tidligere webinarer.

Instituttet har også optaget en række interviews med fem spørgsmål på ti minutter med fremtrædende personer om visionerne for en positiv fremtid. Se dem her.

Fashion Positive online platform

Fashion Positive er et videns- og netværkssamarbejde inden for modebranchen. Initiativets hjemmeside indeholder bl.a. en række case-historier, som giver indblik i, hvordan innovative virksomheder har brugt Cradle to Cradle Certified® til at udvikle bæredygtig mode.

Bliv klogere og hold dig opdateret gennem nyhedsbreve

En nem måde løbende at følge med i, hvad der sker inden for Cradle to Cradle, er at skrive sig op til disse nyhedsbreve: