Foredrag om Cradle to Cradle

Bliv klogere og lad jer inspirere med et foredrag om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Vores foredrag kan give jer helt nye perspektiver på miljø, produktion og forretning. Det kan blive jeres virksomheds første skridt mod grøn omstilling eller klæde jeres studerende på til cirkulær designtænkning.

Vugge til Vugge ApS holder oplæg både for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og til events. Vi skræddersyer vores foredrag om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi, og tilpasser dem til netop jeres målgruppe.

Eksempler på foredrag

Fra oplæg af inspirerende karakter til foredrag på højt fagligt niveau – vi tilbyder det hele.

  • Inspirationsoplæg til virksomheder for at skabe grobund for nye, innovative forretningsidéer
  • Oplæg til medarbejderne i en virksomhed med en ny grøn forretningsmodel for at finde fælles fodslag om jeres virksomheds nye vision
  • Informationsforedrag til arkitektstuderende om Cradle to Cradle og certificerede produkter
  • Informationsforedrag til designstuderende om cirkulær designtænkning
  • Foredrag til virksomheder om implementering af Cradle to Cradle og cirkulær økonomi i forretningen
Få et tilbud på et skræddersyet foredrag

 

 

Vi har god erfaring med at holde foredrag

Vi har holdt mange foredrag om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi og har derfor god erfaring med at formidle stoffet på en klar og inspirerende måde.

I 2016 har vi blandt andet holdt to foredrag om cirkulær økonomi for designeleverne på VIA University College i Herning.

I november 2016 holdt vi en learning session om designstrategi til cirkulær økonomi på messen for bæredygtigt byggeri, Building Green, i Forum København.

I november 2016 holdt vi også foredrag for Kemi i Kredsløb under overskriften: Hvad har danske virksomheder opnået ved at substituere kemikalier og lade sig Cradle to Cradle certificere?

I 2017 skal vi blandt andet holde et oplæg om Cradle to Cradle og cirkulær økonomi til Teknisk Landsforbunds Fagfestival.

Få et tilbud på et foredrag